Gratis woning verhuren voor tijdelijke huisvesting

De volle aandacht voor jouw huuraanbod voor personeelshuisvesting en flexwerkers.
Bij Short Stay at Home kun je veel aandacht generen voor jouw woningaanbod voor personeelshuisvesting en flexwerkers. Je bent er als verhuurder zeker van dat je daarmee jouw kansen op succes vergroot. Met onze diensten kun je eenvoudig jouw woning(en) aanbieden aan de juiste doelgroep, en een groter en relevante bereik voor jouw woning (en) genereren.

In drie eenvoudige stappen geregeld

 1. 1. Maak gratis een account aan
  Vul het aanvraagformulier in. Wij nemen je aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.
 2. 2. Vul de kenmerken van de woonruimte in
  Is je account geactiveerd? Dan kun je onbeperkt woonruimtes toevoegen aan onze website. Vul per woonruimte zo veel mogelijk kenmerken in om te laten zien wat voor woning het betreft. Hoe meer informatie, hoe groter de kans dat een woningzoekende interesse toont.
 3. 3. Ontvang reacties
  Ontvang reacties en aanvragen direct in je eigen mail. Neem nu zelf contact op met de woningzoekenden en nodig de beste kandidaten uit voor een bezichtiging.

 

Voordelen van verhuren via Short Stay at Home

 • Geen kosten
 • Volledige controle over de verhuur
 • Reacties rechtstreeks in je telefoon of mailbox
 • Alleen serieuze reacties, dankzij Short Stay at Home Premium

 

Woning plaatsen middels CRM koppeling

Beschik je over een groot aanbod huurwoningen? Plaats dan gratis en eenvoudig het aanbod op Short Stay at Home door een automatische koppeling met jouw CRM systeem en onze website. Vraag een koppeling aan door een mail te sturen naar info@shortstayathome.nl.

Vraag een gratis account aan

Wil je gratis huurwoningen aanbieden via ons platform? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij behandelen elke aanvraag individueel. Als je account is goedgekeurd kun je inloggen op ons platform en direct aan de slag met het plaatsen van jouw huurwoning(en).